Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0735-153-230

Trtamentele Luxury Smile

Gamă variată de servicii pentru rezultate excelente

Ortodonție

Ortodonția reprezintă specialitatea medicinei dentare care are ca scop îmbunătățirea poziției și ocluziei dinților la nivelul oaselor maxilare.

Implantologie

Implanturile dentare, cea mai bună soluție de a înlocui un dinte absent și de a-ți reda zâmbetul.

Terapia cariei

Caria dentară este o afecțiune infecțioasă de natură bacteriană, reprezentând un proces dinamic, care provoacă deteriorarea structurilor dure dentare.

Profilaxie

Măsurile de igienă orală aplicate corect și consecvent reprezintă cea mai bună metodă de păstrare a sănătății dinților și gingiilor pe termen lung.

Parodontologie

Parodontologia este ramura stomatologiei care se ocupă cu profilaxia, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor gingivale și ale parodonțiului marginal.

Chirurgie dentară

Chirurgia orală este o specialitate a medicinei dentare care se ocupă cu prevenirea și tratamentul afecțiunilor dento-parodontale.

Endodonție

Endodonția este specialitatea medicinei dentare care se ocupă cu morfologia, fiziologia și patologia pulpei dentare și a țesuturilor periapicale).

Protetică dentară

Protetica dentară este specialitatea stomatologiei care se ocupă cu restaurarea dinților absenți sau din rațiuni estetice, prin aplicarea unor proteze biocompatibile.

Pedodonție

Pedodonția este o specialitate a medicinei dentare care asigură sănătatea orală a copiilor și a adolescenților, prin mijloace de prevenție și tratament.

Stomatologia modernă – utilizarea laserului BIOLASE Epic X

Sistemul laser Epic X este un dispozitiv terapeutic și chirurgical, care cu ajutorul tehnologiei de vârf, permite realizarea unei game variate de proceduri la nivelul cavității orale.