Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0735-153-230

Tehnologiile noastre

Dotări de top și mediu steril pentru tratamente de calitate

Autoclav Castellini C28

Autoclav Castellini C28 asigură satisfacerea celor mai înalte exigențe în privința sterilizării instrumentarului.

Laser Biolase cu Dioda

Laser Biolase cu Dioda este un dispozitiv chirurgical și terapeutic de avangardă care încorporează tehnologie de ultimă generație.

Piezosurgery White cu lumina Led Mectron

Piezosurgery White cu lumina Led Mectron oferă siguranță maximă tratamentelor cu implant și intervențiilor chirurgicale minim invazive.

Microscopul Leica M320

Microscopul Leica M320 este un microscop dentar produs de o firmă cu o experiență de peste 150 de ani, care oferă pacienților rezultate sigure, rapide și mai eficiente.

Fiziodispenser W&H Implantmed

Fiziodispenserul W&H Implantmed este o tehnologie avansată, creată special pentru intervențiile chirurgicale orale, în domeniul implantologiei.

Assistina W&H

Assistina W&H este un echipament de întreținere a instrumentelor, care oferă o gamă variată de avantaje pentru curățarea corespunzătoare.

Sigilator Millseal

Sigilatorul Millseal asigură sterilizare și siguranță sporite pentru instrumntarul utilizat în cadrul clinicii, cu control electric și acționare manuală.

Ultrasonic Cleaner Dr. Mayer

.

Dispenser pentru sigilat pantofii automat

Dispenserul automat pentru acoperirea încălțămintei este o tehnologie modernă, cu eliberare automată, eficientă, care acoperă talpa pantofilor.

De ce să alegi clinica noastră Luxury Smile?

Luxury Smile este un cabinet stomatologic care se concentrează să ofere pacienților săi o experiență unică de vizită la dentist. Credem în promovarea unor interacțiuni excelente între medic și pacient, bazate pe atenție, empatie, răbdare și comunicare.

 

Pentru că ne dorim ca vizitele neplăcute la stomatolog să fie de domeniul trecutului, vă întâmpinăm într-o atmosferă prietenoasă, caldă și relaxantă, astfel încât să vă puteți întoarce oricând cu plăcere.

 

Mai mult, echipa noastră medicală investește în echipamente moderne, avansate și profesionale, care pot oferi precizie, eficiență, siguranță și confort. Viitorul stomatologiei este reflectat tocmai prin evoluția tehnologiei, care poate aduce un număr semnificativ de beneficii.