Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0735-153-230

Răspundem la o noua serie de întrebări ale pacienților despre tratamentul cu implant dentar

implant dentar bucuresti, implantologie bucuresti, clinica stomatologica luxury smile bucuresti

 

Ați întrebat vreodată cum funcționează implantul dentar? Sau ce trebuie să faceți pentru a beneficia de un astfel de tratament? Medicii Luxury Smile raspund la cele mai frecvente întrebări ale pacienților, pentru a vă putea oferi informații clare și concise despre implantul dentar.

 

În trecut, medicii noștri cu experiență au mai răspuns la o serie de întrebări des întâlnite. Dacă sunteți curios să aflați vă invităm să citiți și acest articol.

 

  • De ce este important să înlocuiți un dinte lipsă?

În cazul în care un dinte este pierdut și nu este înlocuit, dinții vecini și cei opuși se vor deplasa din cauza dezechilibrului. Acest lucru poate cauza probleme masticatorii în timp. Sănătatea tuturor dinților dumneavoastră poate fi pusă în pericol de o malocluzie sau de o mușcătură strâmbă și există, de asemenea, o șansă ca dinții adiacenți să se carieze prematur.

 

Implanturile dentare sunt cea mai bună soluție pentru dinții lipsă, dacă doriți ceva care să dureze. Totuși, după ce primiți implantul, este important să aveți grijă de noul dumneavoastră dinte. Ar trebui să mergeți la un dentist în mod regulat, să vă spălați pe dinți și să folosiți ața dentară ca de obicei. În acest fel, veți putea să vă păstrați zâmbetul sănătos pentru mulți ani de acum încolo!

 

- Dinții vecini încem să migreze

- Mușcătura devine incorectă (afectează articulația mandibulei și provoacă dureri sau probleme digestive)

- Încep problemele de pronunție a cuvintelor

- Stima de sine scade, la fel și viața socială

- Se accentuează ridurile de expresie

- Aspectul feței devine îmbătrânit

- Își face prezența resorbția osoasă

- Dinții rămași se pot toci, fisura, fiind suprasolicitați, se pot caria mai ușor

 

 

  • Ce reprezintă materialele biocompatibile?

Implantul dentar este făcut din titan. Titanul este un material biocompatibil, adică ajută la fuziunea perfectă dintre implant și osul receptor, neexistând riscul ca organismul să-l detecteze ca pe un corp străin.

 

 

  • Ce reprezintă osteointegrarea?

Osteointegrarea reprezintă integrarea (lipirea) implantului dentar în osul maxilar și țesuturile moi din cavitatea orală.

implant dentar bucuresti, implantologie bucuresti, clinica stomatologica luxury smile bucuresti

 

  • De ce este indicat să alegeți implantul dentar în locul unei lucrări protetice?

Implanturile dentare sunt cea mai bună soluție pe termen lung pentru pierderea dinților, deoarece arată și funcționează la fel ca dinții naturali. Este important să consultați un medic dentist cât mai curând posibil dacă vă lipsește un dinte, deoarece acest lucru vă poate afecta sănătatea orală și modul în care arată zâmbetul dumneavoastră.

 

În cazul implantologiei, dinții adiacenți nu trebuie „sacrificați” pentru ca locul rămas liber să fie tratat, așa cum se întâmplă dacă apelați la o punte dentară.

 

În clinica stomatologică Luxury Smile, oferim servicii contemporane de inserare a implanturilor dentare și le promitem pacienților noștri o satisfacție completă cu procedura, fără nicio anxietate legată de disconfort în timpul sau după operație.

 

Vă așteptăm în clinica noastră pentru o programare la unul dintre implantologii noștri dacă aveți nevoie de o restaurare dentară și de un zâmbet complet, estetic și funcțional.

 

Prin profesionalism, devotament și dedicare, putem rescrie împreună povestea zâmbetelor curajoase!
 

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.