Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0735-153-230

Implant dentar în București: Pacienții întreabă - Medicii Luxury Smile răspund!

implant dentar bucuresti, implantologie, clinica stomatologica luxury smile

 

Implanturile dentare sunt una dintre cele mai comune proceduri dentare din ziua de azi. Milioane de oameni au implanturi dentare, iar numărul acestora este în creștere pe măsură ce tehnologia dentară avansează.

 

Unul dintre motivele pentru această creștere a popularității este faptul că implanturile dentare oferă o gamă largă de beneficii față de alte proceduri dentare. Acestea sunt puternice, durabile și au un aspect natural. Dar ce vor pacienții să știe despre implanturile dentare?

 

În această postare pe blog, medicii implantologi Luxury Smile, din București, vor răspunde la unele dintre cele mai frecvente întrebări puse de pacienții care iau în considerare implanturile dentare!

 

În primul rând trebuie să înțetegem numeroasele minusuri pe care lipsa dinților le atrage, și anume:

 • Afectează masticația, fapt ce provoacă probleme digestive
 • Distruge estetica zâmbetului
 • Mușcătura devine treptat incorectă
 • Declanșează resorbția gingivală
 • Pornește resorbția osului rămas liber
 • Produce migrarea dinților adiacenți
 • Schimbă fizionomia feței
 • Tocește dinții invecinați, predispuși la carii

 

implant dentar bucuresti, implantologie, clinica stomatologica luxury smile

 

 

În cele ce urmează vom expune cele mai frecvente întrebări de la pacienți

 

 

Implant dentar are limită de vârsta?

Răspunsul este nu, implanturile sunt potrivite pentru toți cei care suferă de pierderi dentare și care doresc să își îmbunătățească aspectul zâmbetului. Materialele din care sunt compuse aceste piese, sunt biocompatibile cu orice tip de țesut.

 

Singura condiție este aceea ca paciențul să aibă toată dentiția de lapte schimbată cu cea permanentă și maxilarul să se fi oprit din creștere.

 

 

Care sunt factorii care influențează durata de viață a unui implant dentar?

Factorii sunt aceiași care influențează și pierderea naturală a dinților. Periajul și folosirea corectă a aței dentare, precum și păstrarea dinților curați și evitarea alimentelor care conțin mult zahăr sau sunt prea puternice, toate acestea sunt importante. Calitatea și cantitatea de os al maxilarului pot fi adăugate, de asemenea, la această listă.

 

 

Implantul dentar doare?

Principala preocupare a celor mai mulți pacienți este durerea potențială care poate rezulta din acest tip de tratament. Mulți oameni aleg să evite tratamentul cu implanturi dentare din cauza dezinformării. Operația de implant dentar este nedureroasă! Faza de inserție a implantului se desfășoară sub efectul anesteziei, astfel încât pacientul nu va simți niciun disconfort în timpul procedurii. În cazul în care există dureri minore ulterioare, acestea pot fi ameliorate rapid cu medicamente pentru durere și nu vor dura mult timp.

 

 

Voi sta fără dinți și nu voi putea mânca normal în timpul întregului proces de implantare?

Dacă osul maxilar al pacientului este de o calitate excelentă, putem plasa un implant dentar cu o stabilitate ridicată, ceea ce înseamnă o recuperare rapidă. Acest lucru implică faptul că, în următoarele patru până la șase luni, pacientul nu va rămâne fără dinți în timp ce i se construiește coroana permanentă, ci va purta o coroană provizorie.

 

 

Ce caracteristici ar putea împiedica o persoană să fie un candidat pentru implanturi dentare?

 • Sistemul imunitar deficitar
 • Infecțiile active la nivelul gingiilor
 • Calitatea și cantitatea osului maxilar
 • Bolile care afectează sistemul imunitar
 • Fumatul

 

Deși motivele pentru pierderea dinților sunt numeroase, acestea sunt de obicei simplu de rezolvat înainte de începerea operației de implant dentar.

 

 

Se poate pune implant dentar dacă există afecțiuni la nivelul gingiilor?

Da, se poate, dacă infecțiile gingivale sunt tratate sau neutralizate înainte de procedură. Nu ar trebui să existe nicio boală activă în organism în timpul implantării, prin urmare, rezolvarea problemelor gingivale mai întâi va permite vindecarea oricărei leziuni existente la nivelul dinților.

 

 

În clinica stomatologică Luxury Smile, oferim servicii contemporane de inserare a implanturilor dentare și le promitem pacienților noștri o satisfacție completă cu procedura, fără nicio anxietate legată de disconfort în timpul sau după operație.

 

Vă așteptăm în clinica noastră pentru o programare la unul dintre implantologii noștri dacă aveți nevoie de o restaurare dentară și de un zâmbet complet, estetic și funcțional.

 

Prin profesionalismdevotament și dedicare, putem rescrie împreună povestea zâmbetelor curajoase!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.