Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0735-153-230

Implanturile dentare vs alte opțiuni de înlocuire a dinților

implant dentar bucuresti, clinica stomatologica luxury smile bucuresti

 

Când vine vorba de înlocuirea dinților lipsă sau deteriorați, există mai multe opțiuni disponibile, inclusiv implanturile dentare, coroanele dentare și punțile dentare. Fiecare opțiune are avantajele și dezavantajele sale și este important să discutați cu medicul dentist pentru a determina care este cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră.

 

 

Implanturile dentare

  • Implanturile dentare sunt rădăcini metalice care se instalează în maxilar sau mandibulă pentru a susține dinții artificiali (coroane) sau proteze.
  • Avantajele implanturilor dentare includ un aspect natural și un sentiment similar cu dinții naturali, menținerea sănătății maxilarului și mandibulei, precum și îmbunătățirea pronunției și masticației.
  • Dezavantajele implanturilor dentare includ costul ridicat și perioada lungă de recuperare. De asemenea, pot fi necesare tratamente suplimentare.

 

 

Punțile dentare

  • Punțile dentare sunt un grup de mai multe coroane legate între ele, care se cimentează de dinții existenți pentru ai înlocui pe cei lipsă lipsă.
  • Avantajele punților dentare includ costul accesibil și perioada scurtă de recuperare. De asemenea, pot fi utilizate pentru a înlocui mai mulți dinți în același timp.
  • Dezavantajele punților dentare includ necesitatea de a șlefui dinții vecinii pentru a se potrivi puntea și faptul că dinții existenți pot fi deteriorați în timp. De asemenea, punțile dentare nu oferă același nivel de stabilitate și durabilitate ca implanturile dentare.

 

Ce este mai potrivit pentru tine?

 

Implanturile dentare sunt o opțiune excelentă pentru a înlocui dinții lipsă sau deteriorați, dar sunt mai scumpe și pot necesita o perioadă lungă de recuperare.

 

Punțile dentare și punțile dentare sunt opțiuni mai accesibile, dar pot avea dezavantaje cum ar fi necesitatea de a slefui dinții existenți sau riscul de deteriorare a dinților înconjurători.

 

Discutați cu medicul dentist pentru a determina care opțiune este cea mai bună pentru dumneavoastră ținând cont de nevoile și preferințele dumneavoastră, precum și de starea generală a dinților și a maxilarului dumneavoastră.

 

In concluzie, exista mai multe opțiuni pentru a înlocui dinții lipsă sau deteriorați, cum ar fi implanturile dentare, coroanele dentare și punțile dentare.

 

Fiecare opțiune are avantajele și dezavantajele sale și este important să discutați cu medicul dentist pentru a determina care este cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră.

 

 

Vă așteptăm în clinica noastră pentru o programare la unul dintre implantologii noștri dacă aveți nevoie de o restaurare dentară și de un zâmbet complet, estetic și funcțional.

 

Prin profesionalism, devotament și dedicare, putem rescrie împreună povestea zâmbetelor curajoase!
 

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.