Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0735-153-230

Ce trebuie să știți despre implanturile dentare înainte de a vă decide

implant dentar bucuresti, clinica stomatologica luxury smile bucuresti

 

Implanturile dentare sunt o opțiune populară pentru a înlocui dinții lipsă sau deteriorați. Înainte de a vă decide să mergeți pentru această procedură, există câteva lucruri importante pe care ar trebui să le știți.

 

Implanturile dentare sunt rădăcini artificiale care se instalează în maxilar sau mandibulă pentru a susține noile coroane dentare sau proteze.

 

Majoritatea oamenilor pot beneficia de implanturi dentare, dar este important să discutați cu medicul dentist înainte de a lua o decizie. Persoanele cu probleme de sănătate precum diabetul sau osteoporoza pot avea nevoie de tratament suplimentar sau pot fi contraindicate pentru această procedură.

 

  • Cât durează procedura?

Procedura de instalare a implantului durează de obicei între 30 de minute și câteva ore, în funcție de numărul de implanturi necesare. Recuperarea poate dura câteva săptămâni până la câteva luni, în funcție de fiecare caz individual.

 

Implanturile dentare oferă un aspect natural și se simt ca dinții naturali. De asemenea, ajută la menținerea sănătății maxilarului și mandibulei, precum și la îmbunătățirea pronunției și masticației.

 

Implanturile dentare pot fi mai costisitoare decât alte opțiuni de tratament și pot necesita o perioadă mai lungă de recuperare. De asemenea, pot fi necesare tratamente suplimentare sau înlocuiri în timp.

 

  • Ce trebuie să faci după procedură?

După procedură, este important să urmați instrucțiunile medicului dentist pentru a ajuta la recuperarea rapidă și pentru a menține sănătatea implanturilor. Aceasta poate include igiena orală regulată și vizite regulate la medicul dentist.

 

 

În concluzie, implanturile dentare pot fi o opțiune excelentă pentru a înlocui dinții lipsă sau deteriorați. Totuși, este important să înțelegeți toți aspectele acestei proceduri, inclusiv avantajele și dezavantajele, înainte de a lua o decizie.

 

 

Este recomandat să discutați cu medicul dentist pentru a determina dacă implanturile dentare sunt cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră și pentru a afla mai multe despre procesul de instalare și recuperare. De asemenea, este important să vă asigurați că aveți o bună igienă orală pentru a menține sănătatea implanturilor pe termen lung și după operație.

Prin profesionalism, devotament și dedicare, putem rescrie împreună povestea zâmbetelor curajoase!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.