Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0735-153-230

Implanturi dentare în București: Cea mai rapidă cale spre un zâmbet nou

implant dentar bucuresti, implantologie bucuresti, clinica stomatologica luxury smile bucuresti

 

Cele mai multe persoane ajung în situatia de a-si dori să-și schimbe aspectul inestetic al zambetului, insa nu stiu ce să facă. Dacă te numeri printre ele, iți recomandăm implanturile dentare. Acestea sunt cele mai rapide și eficiente metode pentru a obține un zambet nou!

 

Implanturile dentare sunt plasate în osul maxilar, iar acestea arată și se simt ca niște dinți naturali. Acestea pot fi utilizate pentru a înlocui unul sau mai mulți dinți lipsă și reprezintă o opțiune excelentă pentru persoanele care și-au pierdut dinții din cauza unei boli dentare sau a unei leziuni.

 

În această postare pe blog, vom discuta despre beneficiile implanturilor dentare și despre modul în care acestea vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele dentare.

 

 

Cea mai rapidă metodă de refacere a unui dinte deteriorat sau lipsă:

 

Implantul dentar este o piesă compusă în principal din titan pur, de obicei sub forma unui șurub. Aceasta este introdusă în locul în care lipsesc unul sau mai mulți dinți naturali și servește ca o rădăcină artificială în osul maxilarului pentru a ancora viitoarele coroane dentare.

 

Cu toate acestea, este acest tip de tratament inovator potrivit pentru dumneavoastră? Cel mai bun mod de a determina rata de succes pentru înlocuirea dinților lipsă este să faceți o vizită la dentist.

 

Această soluție nu este pentru dumneavoastră dacă:

  • Suferiți de boli parodontale
  • Suferiți de bruxism
  • Aveți diabet
  • Cantitate de os este insuficientă
  • Aveți un sistem imunitar deficitar

 

 

Dacă vă calificați pentru implanturi dentare, vom discuta cu dumneavoastră despre procedură, vă vom oferi informații relevante și sugestii de îngrijire ulterioară pentru întreținerea implanturilor dentare și vă vom ajuta în cazul în care nu sunteți un candidat potrivit.

 

implant dentar bucuresti, implantologie bucuresti, clinica stomatologica luxury smile bucuresti

 

Tratamentul cu implant dentar are beneficiile sale aparte:

 

Estetic – Prin utilizarea implanturilor dentare, dobândim bucuria și încrederea de a zâmbi fără teamă - mai ales că produsul final imită perfect un dinte natural, făcând imposibilă deosebirea de dinții existenți.

 

Protejează atât dinții rămași cât si osul maxilarImplanturile dentare sunt un tip de înlocuire a dinților care nu afectează dinții adiacenți și chiar ajută dinții naturali să rămână la locul lor. Fără un implant în spațiul gol în care se afla rădăcina naturală, osul se va micșora treptat în timp.

 

Rata de succes – Dacă un pacient are o bună igienă orală și o stare generală de sănătate bună, rata de succes a implanturilor dentare poate fi de 100%, dacă operația este efectuată corect.

 

Confortabil – Nu numai că puteți zâmbi fără constrângeri, dar și funcțiile fonetice și de masticație sunt restabilite prin acest tratament. Mestecatul corect și cu încredere ajută la o digestie optimă și sănătoasă.

 

Durata de viață – Un implant dentar durează mult timp dacă este îngrijit corespunzător și dacă starea generală de sănătate a pacientului este bună - cu alte cuvinte, vă puteți bucura de el mulți ani de acum încolo.

 

În clinica stomatologică Luxury Smile, oferim servicii contemporane de inserare a implanturilor dentare și le promitem pacienților noștri o satisfacție completă cu procedura, fără nicio anxietate legată de disconfort în timpul sau după operație.

 

Vă așteptăm în clinica noastră pentru o programare la unul dintre implantologii noștri dacă aveți nevoie de o restaurare dentară și de un zâmbet complet, estetic și funcțional.

 

Prin profesionalism, devotament și dedicare, putem rescrie împreună povestea zâmbetelor curajoase!
 

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.