Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0735-153-230

Tot ce trebuie știi despre implantul dentar

implant dentar bucuresti, implantologie, clinica stomatologica luxury smile

 

Dacă vă lipsesc unul sau mai mulți dinți, implanturile dentare pot fi soluția potrivită pentru dumneavoastră. Implanturile dentare sunt rădăcini artificiale de dinți care sunt inserate în osul maxilarului pentru a menține în poziție un dinte de înlocuire sau o punte. Sunt o soluție longevivă și, spre deosebire de protezele dentare, nu trebuie să fie îndepărtați pentru curățare. În această postare pe blog, vom discuta tot ce trebuie să știți despre implanturile dentare!

 

Implantul dentar este o piesă cu o compoziție de 99,95% titan pur, având în general o formă de șurub. El este introdus acolo unde dintele sau dinții naturali lipsesc și are menirea de a creea o rădacina artificială în osul maxilar.

 

             

Implantul dentar este format din trei piese:

 • Implantul dentar propriu-zis
 • Bont-ul protetic – este elementul care leagă șurubul introdus în rădăcină și coroana dentară
 • Coroana dentară – este piesa care înlocuiește dintele natural, arată și se simte exact la fel ca acesta

 

 

Beneficiile implantului dentar:

 • Reda estetica zâmbetului și încrederea de sine
 • Elimină riscult retragerii osului maxilar
 • Oprește retracția gingivală
 • Ajuta la îmbunătățirea masticației și elimină problemele digestive
 • Reduce problemele fonetice
 • Împiedică mobilitatea dinților adiacenți

 

implant dentar bucuresti, implantologie, clinica stomatologica luxury smile

 

 

Cui i se adresează tratamentul cu implant dentar?

 

Implanturile dentare sunt folosite pentru a reface dinții persoanelor care i-au pierdut din cauza vârstei, a bolilor, a rănilor sau a traumatismelor. Calitatea și cantitatea osului receptor, precum și poziția nervului alveolo-inferior sau a sinusului maxilar sunt principalele restricții care împiedică amplasarea implantului dentar.

 

Dacă pacientul are probleme de sânge, deficiențe imunitare, diabet zaharat, boli neoplazice sau pur și simplu este în creștere și nu este suficient de dezvoltat inserarea nu poate avea loc.

 

Pentru rezultate optime, recomandarea medicilor nostrii implantologi din clinica stomatologică Luxury Smile este ca înainte de inserarea unui implant dentar să aveți în vedere următoarele aspecte:

 • Analize de sânge
 • Un set de radiografii speciale și poze intraorale
 • Scanarea intraorală bimaxilară
 • O tomografie dentară

 

Personalul medical va evalua toate testele și istoricul dumneavoastră dentar înainte de a decide dacă sunteți un candidat pentru implanturi dentare.

 

Etapele generale ale unui implant dentar

 

Ca regulă generală, tratamentul cu implanturi are două etape majore: chirurgicală și protetică.

 

Primul pas este introducerea implantului în os pentru a înlocui dinții lipsă - construim o rădăcină artificială. Mulți pacienți sunt speriați de această procedură, deoarece se gândesc doar la disconfortul și agonia pe care le va provoca.Nu trebuie să vă mai faceți griji în privința lor!

 

Operația de implant dentar este rapidă și nedureroasă. Medicii noștri implantologi sunt bine pregătiți în domeniu și vă vor înțelege nevoile. Intervenția se va desfășura strict sub efectul anesteziei!

 

Integrarea implanturilor cu oasele durează o perioadă scurtă de timp, iar, în final, se trece la faza a doua, protetica, momentul în care îți poți vedea efectiv lucrarea finală.

 

În clinica stomatologică Luxury Smile, oferim servicii contemporane de inserare a implanturilor dentare și le promitem pacienților noștri o satisfacție completă cu procedura, fără nicio anxietate legată de disconfort în timpul sau după operație.

 

Vă așteptăm în clinica noastră pentru o programare la unul dintre implantologii noștri dacă aveți nevoie de o restaurare dentară și de un zâmbet complet, estetic și funcțional.

Prin profesionalism, devotament și dedicare, putem rescrie împreună povestea zâmbetelor curajoase!
 

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.