Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0735-153-230

Sfaturi despre cum putem crește durata de viață a unui implant dentar

implant dentar bucuresti, implantologie bucuresti, clinica stomatologica luxury smile bucuresti

 

Atunci când vă puneți implanturi dentare, doriți ca acestea să dureze o viață întreagă. Din păcate, nu toate implanturile durează o veșnicie. Există totuși câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura că noii dvs. dinți rezistă cât mai mult timp posibil și vă oferă cele mai bune rezultate.

 

În această postare pe blog, vom detalia sfaturile de la medicii Luxury Smile, din București, despre cum să procedați ca implanturile dentare să dureze o perioadă cât mai lungă de timp!

 

 

Implantul dentar necesită ajustări în timp?

 

Nu toate restaurările dentare sunt menite să dureze, lucru pe care îl știe oricine a avut o coroană, o punte sau o proteză dentară. Coroanele și punțile sunt cele mai frecvente tipuri de restaurări care cedează din diverse cauze.

 

În cazul în care dintele de bază cedează, dinții falși pot ceda și ei. În cazul în care există o pierdere osoasă și modificări consecvente ale osului maxilar, restaurările dentare vor necesita probabil înlocuirea sau restaurarea.

 

Din fericire, implanturile dentare au fost concepute, astfel încât să nu vă mai stresați din cauza acelorași pericole. De fapt, unul dintre avantajele alegerii implanturilor dentare pentru a înlocui dinții lipsă este că acestea evită multe dintre problemele pe care le pot avea coroanele, punțile și protezele dentare.

 

implant dentar bucuresti, implantologie bucuresti, clinica stomatologica luxury smile bucuresti

 

Ce poți face pentru a crește durata de viață a unui implant dentar?

 

Pentru a asigura succesul implanturilor dumneavoastră, este important să vă concentrați asupra fiecărei etape a tratamentului. Acest lucru vă va permite să profitați la maximum de investiția dvs. și să aveți implanturi performante pentru o perioadă mai lungă de timp.

 

Lucrările dentare de acest tip, la fel ca și dinții naturali, pot fi afectate de factori externi care le pot reduce durata de viață. Implanturile dentare trebuie îngrijite la fel ca dinții naturali, cu periaj de două ori pe zi, folosirea aței dentare și controale regulate la dentist.

 

Dacă nu aveți grijă de implantul dumneavoastră, placa bacteriană și tartrul se vor dezvolta la fel ca și în cazul dinților naturali. Netratată, acumularea de tartru poate duce la gingivită sau parodontită și inevitabil la pierderea implantului dentar.

 

Implantul dumneavoastră are mai multe șanse să eșueze dacă nu vizitați un dentist sau un igienist în mod regulat după finalizarea tratamentului.

 

Fumatul poate crește, de asemenea, pericolul de eșec al implantului dentar, la fel ca și boala parodontală preexistentă. Aceste aspecte trebuie luate în considerare înainte ca o persoană să decidă să își pună implanturi.

 

Există numeroase probleme medicale care pot compromite stabilitatea osului și, bineînțeles, sănătatea unui implant dentar, inclusiv și a lucrărilor protetice.

 

În clinica stomatologică Luxury Smile, oferim servicii contemporane de inserare a implanturilor dentare și le promitem pacienților noștri o satisfacție completă cu procedura, fără nicio anxietate legată de disconfort în timpul sau după operație.

 

Vă așteptăm în clinica noastră pentru o programare la unul dintre implantologii noștri dacă aveți nevoie de o restaurare dentară și de un zâmbet complet, estetic și funcțional.

 

Prin profesionalism, devotament și dedicare, putem rescrie împreună povestea zâmbetelor curajoase!
 

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.