Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0735-153-230

Medicii Luxury Smile explică inserarea unui implant dentar pas cu pas

implant dentar bucuresti, implantologie, clinica stomatologica luxury smile

 

Luați în considerare implanturile dentare pentru a înlocui dinții lipsă? Dacă da, nu sunteți singuri! Implanturile dentare sunt una dintre cele mai populare opțiuni de înlocuire a dinților disponibile în prezent.

 

Acestea oferă o serie de beneficii față de alte proceduri dentare, cum ar fi protezele dentare sau punțile dentare. În acest ghid pentru pacienți, vă vom ghida prin pașii de inserare a unui implant dentar. De asemenea, vă vom oferi câteva sfaturi despre cum să vă pregătiți pentru procedură și la ce să vă așteptați după aceea.

 

Din ce sunt realizate implanturile dentare?

 

Dintre toate materialele disponibile, titanul și zirconiul sunt cele mai populare alegeri. Dentistul dumneavoastră va discuta cu dumneavoastră care dintre acestea se potrivește cel mai bine nevoilor individuale pe care le aveți înainte de a trece la o intervenție chirurgicală de implantare.

 

 

Rădăcinile dentare din titan au fost folosite în implantologie de mai mulți ani, deoarece titanul este un material perfect biocompatibil - poate avea loc o osteointegrare de succes (sau fuziune între osul receptor și implant). În plus, implanturile din titan sunt durabile, ușoare, rezistente la coroziune și se laudă cu o rată de succes foarte mare.

 

Care sunt etapele procedurii cu implant dentar?

 

  • Consultaţia – medicul implantolog va examina gura pacientului pentru a vedea dacă este un bun candidat pentru acest tratament dentar. Medicul va sugera, de asemenea, o varietate de teste și radiografii.

 

  • Interpretarea rezultatelor – după ce medicul va analiza rezultatele dumneavoastră, va decide dacă procedura de inserție a implantului dentar este potrivită pentru dumneavoastră sau dacă nu, vă va explica ce variante aveți pentru a deveni un candidat ideal. În această etapă, vi se va oferi, de asemenea, un plan de tratament personalizat și veți fi informat despre diferitele tipuri de implanturi care se potrivesc nevoilor dvs. unice, precum și despre întregul proces, pentru a reduce orice fel de anxietate pe care o puteți avea.

 

  • Pregătirea gingiei şi grefa de os – se face o incizie în gingie până la expunerea osului în care se va introduce implantul.

 

  • Introducerea propriu-zisă a implantului în ţesutul osos - după procedură, este posibil să vi se prescrie un set de medicamente pentru ameliorarea disconfortului și a inflamației.

 

  • Îndepărtarea firelor – se face după 7 zile de la implantare.

 

  • Ataşarea bontului de vindecare - se realizează la aproximativ 4-6 luni după implantare

 

  • Îngrijirea post-operație - gienă dentară zilnică tratată cu maximă seriozitate, însoțită de un periaj și dertartraj profesional la fiecare 6 luni și vizite regulate la dentist.

 

  • Etapa protetică post-implant - montarea coroanei definitive

 

implant dentar bucuresti, implantologie, clinica stomatologica luxury smile

 

Cât timp durează recuperarea după o operație de implant dentar?

 

Perioada inițială de recuperare pentru majoritatea pacienților durează 1-2 zile, timp în care poate apărea un oarecare disconfort. Cu toate acestea, acesta poate fi controlat cu medicamente pentru ameliorarea durerii. În următoarele 3 luni de vindecare, de obicei nu există probleme, iar implantul nu va arăta diferit față de ceilalți dinți ai dumneavoastră.

 

În clinica stomatologică Luxury Smile, oferim servicii contemporane de inserare a implanturilor dentare și le promitem pacienților noștri o satisfacție completă cu procedura, fără nicio anxietate legată de disconfort în timpul sau după operație.

 

Vă așteptăm în clinica noastră pentru o programare la unul dintre implantologii noștri dacă aveți nevoie de o restaurare dentară și de un zâmbet complet, estetic și funcțional.

Prin profesionalism, devotament și dedicare, putem rescrie împreună povestea zâmbetelor curajoase!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.