Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0735-153-230

Îngrijirea implantului dentar, la domiciliu, în doar 5 minute

Dacă aveți implanturi dentare, atunci știți că o îngrijire adecvată este esențială pentru a le păstra aspectul și funcționarea optimă. Știați că puteți avea grijă de implanturile dentare acasă, în doar 5 minute? În această postare pe blog, vom discuta elementele de bază ale îngrijirii implanturilor și vă vom arăta cum să o faceți singur în doar câteva minute!

 

implant dentar bucuresti, implantologie, clinica stomatologica luxury smile

 

Folosiți produse de igienizare potrivite

Când vine vorba de sănătatea implanturilor dentare și de sănătatea generală a dinților, o bună îngrijire orală este esențială. Produsele de îngrijire dentară trebuie să fie adecvate pentru dinții și gingiile dumneavoastră. Dacă știți că aveți gingii sensibile, de exemplu, ați putea folosi o periuță de dinți cu peri moi, combinată cu o pastă de dinți care conține fluor pentru a evita acumularea de tartru și apariția cariilor.

 

 

Folosiți tehnica corectă de periaj

Periajul este un element esențial al regimului dumneavoastră zilnic. Asigurați-vă că vă periați cel puțin de două ori pe zi, dimineața și seara, chiar înainte de culcare.

 

Umeziți periuța de dinți și aplicați o cantitate adecvată de pastă, în funcție de preferințele dumneavoastră sau de sfaturile date de implantologul dumneavoastră.

 

Începeți cu o serie de mișcări care pornesc de la partea superioară a pomeților din stânga și merg în sensul acelor de ceasornic. Periuța trebuie plasată la rădăcina dintelui și trasă în jos pentru a nu împinge resturile alimentare sub gingie. Folosiți mișcări scurte pentru fiecare dinte.

 

 

Folosiți apa de gură

Cel mai bine este să vă clătiți gura cu apă de gură specifică, de cel puțin două ori pe zi, după fiecare periaj sau ori de câte ori aveți respirație urât mirositoare, pentru un plus de prospețime și pentru a preveni acumularea tartrului și apariția cariilor.

 

 

Evitați alimentele sau băuturile prea fierbinți

Implantul dentar este o rădăcină protetică din titan care reține căldura mai bine decât orice alt organ de țesut moale. Atunci când beți lichide excesiv de fierbinți sau mâncați alimente care au fost încălzite prea mult timp, toată căldura se pierde din implantul dentar și este transferată în osul receptor, provocând deteriorarea celulelor din stratul intern.

 

Deteriorarea recurentă a acestor celule, împreună cu forțele de mușcătură ale maxilarului în timp, pot duce la eșecul implantului. Există o indicație simplă stabilită de orice medic stomatolog: dacă recipientul din care urmează să bei nu poate fi manipulat cu mâinile, nu bea până nu se răcește!

 

Dacă sunteți în căutarea unei rutine de îngrijire a implanturilor dentare care să fie ușoară și să dureze doar 5 minute, avem soluția perfectă pentru dumneavoastră.

 

Ghidul nostru de îngrijire la domiciliu include toate elementele de bază de care aveți nevoie pentru a vă păstra zâmbetul în cea mai bună formă. În plus, este suficient de simplu pentru ca oricine să îl poată urma! Așadar, ce mai aștepți? Începeți să aveți grijă de implanturile dvs. dentare astăzi!

 

 

Implantologii clinicii noastre stomatologice Luxury Smile oferă servicii contemporane de plasare a implanturilor dentare și vă garantăm că veți fi complet mulțumit de procedură, fără să vă faceți griji cu privire la durere sau disconfort ulterior.

 

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în clinica noastră pentru o întâlnire cu unul dintre implantologii noștri, astfel încât să putem dezvolta împreună o strategie de tratament personalizată dacă suferiți de pierderea dinților și vă doriți un zâmbet perfect.

Prin profesionalism, devotament și dedicare, putem rescrie împreună povestea zâmbetelor curajoase!
 

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.