Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0735-153-230

Este vârsta un factor determinant în realizarea unui implant dentar la Luxury Smile?

Vârsta este adesea un subiect de discuție atunci când vine vorba de intervențiile dentare.

 

Mulți pacienți se întreabă dacă există o limită de vârstă pentru a beneficia de un implant dentar în București, la clinica noastră Luxury Smile.

 

Vom răspunde la această întrebare în articolul de mai jos.

 

  • Înțelegerea procesului de implant dentar


Pentru a înțelege dacă vârsta poate influența posibilitatea de a primi un implant dentar, este important să înțelegem mai întâi ce presupune acest proces. Un implant dentar este un dispozitiv mic, în formă de șurub, care este inserat în osul maxilar pentru a înlocui rădăcina unui dinte lipsă. Odată implantul stabilit și vindecat, o coroană dentară care arată și se simte ca un dinte natural este plasată deasupra.

 

  • Vârsta și implanturile dentare


Vârsta în sine nu este un factor care să excludă pe cineva de la a primi un implant dentar. Mai mult, la Luxury Smile, am realizat cu succes proceduri de implant dentar în București pentru pacienți de toate vârstele.

 

implant dentar București

 

Totuși, este important de notat că, deși vârsta în sine nu este o contraindicație, starea generală de sănătate și densitatea osului maxilar sunt factori care trebuie luați în considerare. Pentru a fi un candidat pentru implanturi dentare, pacienții trebuie să aibă suficient os în maxilar pentru a susține implantul.

 

  • Vârsta și sănătatea osului maxilar


Când un dinte este pierdut și nu este înlocuit imediat cu un implant dentar, osul maxilar începe să se retragă într-un proces numit resorbție osoasă. Acesta poate fi mai avansat la persoanele în vârstă care au pierdut dinții de mult timp. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că un implant dentar este imposibil.

 

La Luxury Smile, ne mândrim cu folosirea tehnologiilor avansate și a tehnicilor moderne pentru a permite cât mai multor pacienți să beneficieze de implanturi dentare. Acest lucru poate include proceduri precum ridicarea sinusului sau adăugarea de os, care pot ajuta la creșterea cantității de os disponibile pentru implant.

 

implant dentar București

 

Echipa noastră dedicată este aici pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună decizie pentru sănătatea și confortul dumneavoastră oral.

La Luxury Smile, suntem specializați în a oferi cele mai bune soluții pentru pacienții noștri, indiferent de vârsta lor. Beneficiile implanturilor dentare pot fi semnificative la orice vârstă, inclusiv îmbunătățirea funcției masticatorii, prevenirea pierderii osului maxilar și îmbunătățirea încrederii în zâmbetul dvs.

 

Luxury Smile este aici pentru a vă ajuta să obțineți un implant dentar în București, oferindu-vă o soluție durabilă și estetică pentru dinții lipsă.

 

Dacă sunteți gata să începeți călătoria spre un zâmbet mai sănătos și mai frumos, contactați-ne astăzi pentru a programa o consultație.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.