Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0735-153-230

Cum se întrețin corect implanturile dentare de la Luxury Smile?

Procedura de implant dentar este o revoluție în domeniul stomatologiei, oferind o soluție de durată pentru pierderea dinților.

 

La Luxury Smile, folosim cele mai recente tehnici și echipamente în cadrul serviciilor noastre de implantologie, pentru a ne asigura că pacienții noștri beneficiază de cele mai bune rezultate. Dar, ce se întâmplă după ce părăsești clinica cu un zâmbet nou și strălucitor? Cum te asiguri că implanturile tale dentare vor dura o viață?

Iată câteva sfaturi pentru întreținerea corectă a implanturilor dentare.

 

  • Igienă orală riguroasă

Îngrijirea corectă a implanturilor dentare începe cu menținerea unei igiene orale riguroase. Deși implanturile dentare sunt rezistente la carii, gingiile și țesuturile din jurul lor pot fi încă susceptibile la infecții. Periajul dentar regulat, utilizarea aței dentare și a apei de gură sunt esențiale pentru a menține sănătatea orală și longevitatea implanturilor.

 

  • Control dentar regulat

După ce ați trecut printr-o procedură de implantologie la Luxury Smile, este important să vă întoarceți la clinica noastră pentru controale dentare regulate. Acestea permit echipei noastre de experți să monitorizeze starea implanturilor și să se asigure că acestea se integrează corect și funcționează așa cum ar trebui.

 

implantologie

 

  • Evitarea obiceiurilor dăunătoare

Obiceiurile precum fumatul sau consumul excesiv de alcool pot avea un impact negativ asupra sănătății orale și pot afecta longevitatea implanturilor dentare. Dacă aveți unul dintre aceste obiceiuri, este important să discutați cu echipa noastră de implantologie despre modalități de a le reduce sau a le elimina.

 

  • Alimentație echilibrată

O alimentație echilibrată joacă un rol esențial în menținerea sănătății orale și a implanturilor dentare. Alimentele bogate în vitamine și minerale, cum ar fi fructele, legumele și produsele lactate, ajută la menținerea gingiilor sănătoase și a unui os al maxilarului puternic.

 

  • Folosirea protecției bucale

Dacă practicați sporturi de contact sau aveți obiceiul de a scrâșni din dinți, este recomandabil să folosiți o protecție bucală pentru a preveni eventualele daune la nivelul implanturilor dentare.

 

implantologie

 

La Luxury Smile, echipa noastră de specialiști în implantologie este dedicată asigurării că fiecare pacient are acces la toate informațiile de care are nevoie pentru a menține implanturile dentare în cea mai bună stare.

Ne angajăm să vă ajutăm să păstrați un zâmbet frumos și sănătos, care să vă inspire încredere ani de zile. Dacă aveți întrebări sau preocupări despre întreținerea implanturilor dentare, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră este întotdeauna gata să vă ajute.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.