Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0735-153-230

Cum putem crește rata de succes pentru implanturile dentare?

implant dentar bucuresti, implantologie, clinica stomatologica luxury smile

 

Dacă aveți nevoie de implanturi dentare, este important să știți despre diferitele modalități prin care puteți îmbunătăți rata de succes a procedurii. O modalitate de a face acest lucru este adăugarea de os la locul implantului înainte de operație.

 

În această postare pe blog, vom discuta despre beneficiile adăugării de os, de ce și despre cum să procedați pentru a face acest lucru. Rămâneți cu noi pentru a afla mai multe informații!

 

Dacă vi s-a spus că osul maxilarului dumneavoastră nu poate susține un implant dentar, deoarece nu are suficient os sănătos, atunci aveți nevoie de o procedură de adăugare de os (augmentare/ adiție osoasă). Iată tot ce ar trebui să știți despre această tehnică chiar de la medicii Luxury Smile!

 

 

De ce este necesară o adiție de os pentru implant dentar?

 

Pentru că pierderea din calitatea și cantitatea osului receptor poate duce la:

 

  • Pierderea dinților și a implanturilor
  • Infecții dentare
  • Afecțiuni la nivelul gingiilor
  • Traume dentare

 

 

Tehnica de augmentare osoasă este utilizată pentru a crește nivelul de os, suplimentar pentru susținere. Aceasta poate fi utilizată înainte de a obține un implant dentar, deoarece asigură fundația și stabilitatea necesare pentru implantare.

 

Acest lucru va contribui la asigurarea faptului că implanturile dentare durează și se mențin pe termen cât mai lung, restabilind în același timp funcția unui dinte natural.

 

Capacitatea osului de osteointegrare, precum și suficiența cantitativă a acestuia, este una dintre cele mai importante investigații care trebuie făcută în timpul procedurii de evaluare a implantului dentar.

 

Medicul implantolog va efectua o o serie de examinări amănunțite utilizând analiza vizuală, palparea gingiilor și nu în ultimul rând o scanare CBCT. Tomografia computerizată dentară poate fi utilizată pentru a măsura cu precizie osul din regiunea vizată pentru implantare printr-un sofware special și exact.

 

Acest program permite, de asemenea, poziționarea "virtuală" a unui implant în locația planificată pentru a vedea dacă există suficient os disponibil sau dacă este nevoie de adăugarea de țesut osos suplimentar.

 

implant dentar bucuresti, implantologie, clinica stomatologica luxury smile

 

Atunci când un medic recomandă adiția osoasă la un implant dentar, există mai multe motive pentru care acest lucru poate fi necesar:

 

  • Volum de os este insuficient pentru inserarea implantului dentar
  • Dinții au fost pierduți în urmă cu mulți ani, ducând la reducerea volumului osos
  • Boala parodontală a dus la pierderea în cantitate și calitate a osului receptor
  • Traumatismele sau infecțiile au deteriorat calitatea sau volumul țesutului osos
  • Deși implantul poate fi inserat, insuficiența osoasă ar duce la un rezultat compromis al tratamentului

 

 

Implantologii clinicii noastre stomatologice Luxury Smile oferă servicii contemporane de plasare a implanturilor dentare și vă garantăm că veți fi complet mulțumit de procedură, fără să vă faceți griji cu privire la durere sau disconfort ulterior.

 

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în clinica noastră pentru o întâlnire cu unul dintre implantologii noștri, astfel încât să putem dezvolta împreună o strategie de tratament personalizată dacă suferiți de pierderea dinților și vă doriți un zâmbet perfect.

Prin profesionalism, devotament și dedicare, putem rescrie împreună povestea zâmbetelor curajoase!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.