Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0735-153-230

Ce tehnologie de ultimă generație folosește Luxury Smile în implantologia dentară?

În lumea stomatologiei moderne, tehnologia a devenit un aliat de nădejde. De la diagnosticul precis la procedurile de tratament și reabilitare, progresele tehnologice au transformat modul în care ne îngrijim de sănătatea orală.

 

Luxury Smile se mândrește cu utilizarea tehnologiei de ultimă generație în toate serviciile sale, inclusiv în domeniul implantologiei.

 

Dar, care sunt aceste tehnologii și cum ne ajută ele să oferim îngrijire stomatologică de top?

 

  • Tehnologia de scanare 3D

Una dintre cele mai inovatoare tehnologii pe care le utilizăm la Luxury Smile este tehnologia de scanare 3D. Aceasta ne permite să obținem o imagine detaliată și tridimensională a cavității bucale a pacientului. Aceasta este esențială în implantologie, deoarece ne ajută să planificăm cu precizie locația implanturilor dentare, asigurând o potrivire perfectă și maximizând șansele de succes ale procedurii.

 

  • Implanturi dentare de înaltă calitate

Calitatea materialelor utilizate este un aspect crucial în succesul unei proceduri de implantologie. La Luxury Smile, folosim doar implanturi dentare de înaltă calitate, fabricate din titan sau zirconiu. Acestea sunt biocompatibile, ceea ce înseamnă că se integrează armonios cu țesuturile din gură, fără a cauza reacții adverse.

 

Implantologie

 

  • Tehnologia CAD/CAM

Tehnologia CAD/CAM (Computer-Aided Design/Computer-Aided Manufacturing) este o altă inovație importantă pe care o folosim la Luxury Smile. Aceasta ne permite să proiectăm și să fabricăm coroanele sau punțile dentare pentru implanturi cu o precizie incredibilă. Rezultatul? Un aspect natural și o potrivire perfectă, de fiecare dată.

 

  • Sedarea conștientă

La Luxury Smile, confortul pacientului este o prioritate. De aceea, oferim posibilitatea sedării conștiente în timpul procedurilor de implantologie. Aceasta este o metodă sigură și eficientă de a reduce anxietatea și disconfortul pacientului, făcând experiența mai plăcută.

 

Folosirea tehnologiei de ultimă generație în implantologia dentară nu este doar o modalitate de a îmbunătăți rezultatele, ci și de a oferi o experiență mai bună pacienților. De la planificare până la recuperare, echipa Luxury Smile este dedicată utilizării celor mai recente inovații pentru a asigura cele mai bune rezultate.

 

Implantologie

Dacă aveți întrebări despre tehnologia pe care o folosim sau despre procedura de implant dentar, nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră este întotdeauna gata să vă ajute.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.