Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0735-153-230

Care sunt etapele tratamentului cu implant dentar la Luxury Smile?

Restaurarea unui zâmbet frumos și sănătos cu ajutorul implanturilor dentare poate fi un proces transformativ.

 

La Luxury Smile, ne dedicăm pentru a asigura că fiecare pacient înțelege și se simte confortabil cu fiecare pas al acestei călătorii.

 

În acest articol, vom parcurge etapele tipice ale unui tratament cu implant dentar în cadrul clinicii noastre de implantologie.

 

  • 1. Consultația inițială

Orice tratament cu implant dentar începe cu o consultație inițială. În această etapă, medicul stomatolog va efectua un examen oral detaliat și va folosi tehnologia de scanare 3D pentru a evalua starea generală a sănătății orale a pacientului. Acesta este un moment bun pentru a discuta despre opțiunile de tratament, așteptările și eventualele îngrijorări.

 

implantologie

 

  • 2. Planificarea tratamentului

Pe baza informațiilor obținute în timpul consultației inițiale, medicul nostru specializat în implantologie va crea un plan personalizat de tratament. Acest plan va specifica numărul și poziția implanturilor dentare, precum și orice proceduri suplimentare care pot fi necesare, cum ar fi ridicarea sinusului sau augmentarea osoasă.

 

  • 3. Plasarea implantului

Odată ce planul de tratament a fost stabilit, următoarea etapă este chirurgia de plasare a implantului dentar. În timpul acestei proceduri, implantul este inserat în osul maxilarului. Aceasta este, de obicei, o procedură de ambulatoriu, realizată sub anestezie locală sau sedare conștientă.

 

implantologie

 

  • 4. Perioada de vindecare

După plasarea implantului, urmează o perioadă de vindecare, cunoscută și sub denumirea de osteointegrare. În această etapă, implantul se uneste cu osul maxilarului, formând o bază stabilă pentru dinte. Durata acestei perioade variază, dar poate dura de la câteva săptămâni până la câteva luni.

 

  • 5. Plasarea coroanei

Odată ce implantul s-a unit cu osul, următoarea etapă este plasarea coroanei dentare. Aceasta este partea vizibilă a dintelui și este proiectată pentru a se potrivi cu restul dinților, atât în ceea ce privește forma, cât și culoarea.

 

  • 6. Îngrijirea și întreținerea

După finalizarea procedurii, este esențială o bună igienă orală și controalele regulate la dentist pentru a menține sănătatea implantului.

 

Fiecare etapă a procesului de implantologie este concepută pentru a asigura cea mai bună îngrijire și confort pentru pacient. La Luxury Smile, suntem alături de pacient în fiecare pas al acestei călătorii spre un zâmbet mai sănătos și mai frumos. 

Dacă aveți întrebări despre procesul de implant dentar, nu ezitați să ne contactați.

Suntem aici pentru a vă ajuta!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.