Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0735-153-230

3 Obiceiuri care vă pot afecta implanturile dentare

implant dentar bucuresti, implantologie bucuresti, clinica stomatologica luxury smile bucuresti

 

Dacă vă numărați printre milioanele de oameni care au implanturi dentare, este important să fiți conștienți de obiceiurile care le pot deteriora.

 

Implanturile dentare sunt o modalitate excelentă de a înlocui dinții lipsă, dar acestea necesită o îngrijire adecvată pentru a dura. În această postare pe blog, vom discuta trei obiceiuri des întâșnite care pot deteriora implanturile dentare.

 

 

  • Nerespectarea normelor de igienă orală

 

Evident, igiena dentară este importantă pentru toată lumea. Indiferent dacă aveți dinți naturali sau implanturi, trebuie să vă spălați pe dinți cel puțin de două ori pe zi, dimineața și seara, sau după fiecare masă, dacă acest lucru este posibil.

 

Pentru a avea cu periaj corect, ar trebui să vă spălați pe dinți folosind o periuță de dinți potrivită nevoilor gingiilor dumneavoastră, pastă de dinți cu fluor și un set de mișcări începând de la dinții din spate stânga sus, în sensul acelor de ceasornic.

 

Partea cea mai importantă este să puneți periuța la baza dintelui dintelui și să trageți în partea opusă, în acest fel, nu veți împinge resturile alimentare sub gingie. Faceți mișcări scurte de 5-10 secunde pe fiecare dinte. Pentru interiorul dinților, se procedează la fel și, chiar dacă nu se vede ușor, nu uita să cureți și acolo!

 

În cele din urmă, folosiți apă de gură pentru un plus de prospețime și pentru a vă asigura că ați îndepărtat orice resturi alimentare care s-ar fi putut depune la baza implanturilor denatare.

 

 

 

  • Spartul alimentelor cu coajă

 

Alimentele cu coajă crocantă, cum ar fi fisticul, alunele sau nucile, sunt cele mai periculoase pentru implanturile dentare. Mulți oameni consideră că mușcatul lor este o metodă bună de a le descoji. Așa NU, dinții nu pot înlocui o ustensilă special concepută în rolul de a descompune astfel de alimente tari.

 

Evitați spargerea în dinți, a alimentelor enumerate mai sus, pentru a nu risca să deteliorați sau spargeți implantul dentar.

 

implant dentar bucuresti, implantologie bucuresti, clinica stomatologica luxury smile bucuresti

 

  • Deschisul sticlelor cu ajutorul dinților

 

Astăzi, există încă persoane care aderă la un obicei oarecum neobișnuit, cum ar fi folosirea dinților ca desfăcător de sticle. Un comportament care este departe de a fi corect, deoarece, chiar dacă dinții supraviețuiesc suficient de mult timp pentru a-i folosi de două sau trei ori, ei nu au fost destinați pentru asta.

 

Riscați să pierdeți atât implantul dentar cât și dinții naturali dacă nu vă opriți din a face acest lucru chiar acum!

 

Nu mai așteptați, obțineți tratamentul de care aveți nevoie chiar acum! Programează o întâlnire cu experții implantologi de la clinica Luxury Smile și vă vom ghida prin tot ceea ce presupune tratamentul cu implanturi dentare, astfel încât să obțineți rezultatele dorite. Vă așteptăm cu drag în locația noastră!

 

Prin profesionalism, devotament și dedicare, putem rescrie împreună povestea zâmbetelor curajoase!

Contactează-ne

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.